tips kurus,langsing dan sihat dengan siy




Langsing dan kurus dengan S.I.Y (slim it yourself)

cara untuk menguruskan badan bagi wanita dan lelaki (slim fast)

sila isi form tempahan di bawah sekali ruangan blog
Untuk tempahan atau keterangan lanjut sila hubungi:
Noor Hasmah : 019-7762869
Arifin : 019-7312869 JB/Terengganu

Berat badan dapat di kurangkan dalam masa 10 hari!(slim fast)

Bagaimana???
  • buang lemak perut
  • buang lemak peha
  • buang lemak pinggang
  • buang lemak lengan
ubat/obat kurus SIY (slim it yourself) adalah penyelesaiannya.......tips untuk kurus
tidak kira wanita atau lelaki

  • SIY (slim it yourself) Merupakan produk pelangsingan ,ubat kurus dari Jepun menggunakan ekstrak 6 unsur tumbuh-tumbuhan 100%
  • ubat kurus ini Sangat popular di Jepun di kalangan golongan yang mementingkan kecantikan tubuh badan
  • Diadun menggunakan teknologi Nano di mana lemak dapat dipecahkan kepada bentuk yang sangat kecil (Nanometer=10E-09)
  • Oleh itu kadar penyingkiran lemak berlaku dengan sangat efektif
  • Selain penurunan berat badan SIY (slim it yourself) juga bertindak menyingkirkan toksid dalam tubuh
  • Ketiadaan toksid akan membaiki tisu kulit anda secara tidak langsung kulit anda bertambah cantik
ubat kurus S.I.Y (slim it yourself) didatangkan.........
  • produk pelangsingan/ubat kurus Berasaskan Jus dalam satu pek yang mengandungi 20 botol kecil.10 botol untuk malam dan 10 botol untuk siang
  • Kandungannya disahkan halal oleh Halal Food Council S.E.A
Cara dan tips menggunakannya.........wanita dan lelaki
  • Minum satu botol siang dan satu botol malam
  • Tidak perlu skip makan
  • Anda akan berasa sangat dahaga selepas pengambilannya,maka Pengambilan air yang banyak amat membantu dalam proses pembakaran Lemak
  • Anda pasti kagum dengan keberkesanannya (slim fast)

Bayangkan hidup anda telah berubah dengan ubat kurus SIY (slim it yourself).............

ia disahkan halal oleh HALAL FOOD COUNCIL S.E.A







3 comments:

Anonymous said...

salam puan,mmng teruja rasanya melihat produk ini,dah byk sgt duit dilaburkan(habis saving semua :-()..tak jugak bkesan. harapan saya produk ni tak sama mcm produk2 lain diluar sana.Kesian la pada kami yg gemuk2 ni,sapa yg nak minta gemuk,dicemuh,dihina,dikeji....

ARISA said...

Saya Risa dari Sabah berumur 27tahun dan merupakan pengguna Produk S.I.Y.Dalam tempoh 30hari saya dapat mengurangkan berat badan sebanyak 6kg..kira hebat sangat bagi saya kerana sebelum ini nak kurang 1kg belum tentu dapat.S.I.Y best sangat sebab saya tak perlu tahan lapar,terasa dahaga sangat menyebabkan minum air banyak(penting untuk pembakaran lemak),cepat kenyang dan saya tek perlu kawal pemakanan saya kerana selera untuk makan kurang...

aina said...

bolh sy thu tntg harga prodk ini....dn bolhkh prodk ini dbeli dgn cra online???

sLiM iT yOUR sElF