NAZCON SAUNA - DIVA RELAX STEAM SAUNA PALING LARIS






Kelebihan Sauna:

1-Membakar Lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur.
2-Menyembuhkan luka-luka dalaman selepas bersalin.
3- Menyingkirkan toksik badan melalui peluh.

4- Mengurangkan risiko darah tinggi, kencing manis & dll.

5- Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja.
6-Mengurangkan sinus/resdung dan jerawat.

Sauna design terbaru ini :

- Paling mudah dipasang & simpan,
- Menggunakan kualiti kain yang bermutu tinggi, kalis air & tahan lama.
- Harga yang sangat berpatutan.
- Mendapat kelulusan CE approval yang diperakui diseluruh dunia.
- Sangat berkesan untuk menurunkan berat bad

an & kesihatan. Anda bebas bersauna dengan privasi hanya di rumah anda






Kelebihan periuk wap nazconsauna

1) Mempunyai 6 tahap suhu mengikut kesukaan anda:

Tahap 1 - Rendah

Tahap 2 - Sederhana

Tahap 3 - Agak tinggi.

Tahap 4 - MakinTinggi.

Tahap 5 - Tinggi

Tahap 6 - Mantop!

2) Periuk kami juga boleh kawal masa antara 20-40 minit.

3) Periuk juga disertakan alat kawalan jauh..so tak yah susah2 nak keluar tekan adjust suhu..sambil duduk tekan jer suhu dan masa anda kehendaki..



BAYARAN BOLEH DI BUAT SECARA;
  1. TUNAI RM480

  2. ANSURAN RM580(kami akan pulangkan semula interest rm100 selepas bayaran akhir di buat)


TESTIMONIAL;


TESTIMONIAL 1;

Saya ada hubungi beberapa penjual sauna..saya iingatkan semua sauna ni same jer..dari segi bentuk nampak same..rupe nyer banyak beza nyer!! saya dah pun beli sauna harga murah..mula2 bukak kain nipis jer..tak per lah..pastu banyak lah pulak rangka2 nak kena pasang, dekat setengah jam puas nak sambung..tekan2 tetibe 'prak' patah rangka nyer..alahai..saya pun call penjual sauna..kata nyer spare parts belum ada..jaminan pun 3 bulan tapi kalau kelalaian pelanggan tolak jaminan..aduhai..saya call nazconsauna nak tanya spare parts rangka sauna..pihak NS tanya sauna macam mane? saya pun cerita lah, rupe nyer di NS design macam saya beli ni tak der, di NS sauna Diva atau Myra tak yah nak susah2 pasang, bukak terus sauna jer, rangka dah pasang siap..saya tak puas hati..saya pun pergi ke HQ NS..memang betul!! design diva ni kain nyer berkilat, baru, tebal, pastu rangka pasang siap, nak simpan pun lipat macam tu jer..saya pun beli lah 1 diva bawak balik..tak sampai 1 minit dah siap pasang sauna..Lega rasa nyer dapat beli set sauna dari NS nih.. (Pihak kami ingin berikan makluman bahawa sauna kami berbeza dari sauna yang lain..sauna NS di tempah khas untuk kawalan suhu yang selamat di gunakan, mempunyai CE approval antarabangsa, kotak tempah khas yang cantik, kain yang tebal dan baru, banyak FREE gift, jaminan 1 tahun, Free spare part& service repair dalam jaminan, dan pelanggan2 NS boleh hantar repair walaupun selepas jaminan hanya minimum caj dikenakan..dan spare parts DIVA/MYRA/FIR pun ada di jual..jadilah pengguna yang bijak memilih..spare parts sauna tidak ada jual di malaysia..so di Nazconsauna kami sediakan segalanya hanya untuk pelanggan kami sahaja..)..


TESTIMONIAL 2;

Bentuk badan saya kurang menarik terutama di bahagian perut. Saya malu dengan keadaan ni memandangkan saya masih muda..Teman lelaki saya selalu sindir2 saya..saya ada terbaca tentang sauna nazconsauna di internet dan saya telah dapatkan 1 set diva..Saya semangat gunakan sauna diva seminggu 4 kali..dalam masa semingu saya timbang turun 1 kg..gembira sangat2..Kini dah 3 bulan saya amalkan disamping tu saya minum banyak air masak kurang ambil benda2 yang banyak kalori seperti disarankan puan zahida..berat saya dah turun 8kg..walaupun berat turun tak banyak sebab saya kekadang terbabas juge tak sauna..alhamdulilah badan rasa segar sentiasa..saya sauna ikut suhu yang saya nak..memang best!

1 comment:

sLiM iT yOUR sElF